Apel cu Andrei Afiliere YouTube Grup Privat Blog Contact INVATA DE LA ANDREI Logare

Dropshipping Romania - Contabilitate Dropshipping in 2021

Feb 27, 2021

Contabilitate Dropshipping in 2021 - Dropshipping Romania

BLOG REALIZAT PENTRU COMUNITATEA DROPSHIPPING ROMANIA

In acest video, vei invata cat mai multe lucruri despre contabilitate in dropshipping. Iti voi oferii cat mai multe detalii si informatii valoroase despre infiintarea si costurile unei firme, despre impozite, cat si despre contabilitate.

Am fost cat mai transparent si am incercat sa iti prezint cat mai clar si in detaliu procesul si structura companiilor mele in vanzari online sistem dropshipping.

Am incercat sa creez un videoclip cat mai bun posibil pe acest subiect, ceva concret, bine structurat si cu adevarat de ajutor.

Iti voi oferii chiar si acces la firma de contabilitate specializata in dropshipping cu care eu personal lucrez pentru toate magazinele mele. Asa ca iti recomand sa urmaresti in intregime videoclipul.

Asa ca, iti recomand sa dai click pe videoclipul de mai jos, sa il urmaresti in intregime si sa iti iei chiar si notite daca ai nevoie, pentru a te asigura ca iti dezvolti cat mai mult cunostintele in Shopify dropshipping:

AI NEVOIE DE O FIRMA PENTRU DROPSHIPPING?

Raspunsul la aceasta intrebare este unul foarte clar, da ai nevoie de o firma pentru dropshipping pentru a te desfasura in mod legal. Totodata, ideal ar fi sa iti infiintezi firma de la bun inceput.

Costurile unei firme sunt de sub 1000 lei, iar infiintarea unui firme poate dura doar cateva zile, dar in unele cazuri cand totul este foarte aglomerat, poate dura putin mai mult, dar niciodata mai mult de o saptamana.

Din punctul meu de vedere, SRL-ul (Societate cu Raspundere Limitata) este cea mai buna optiune in Romania pentru dropshipping.

Un SRL este impozitat cu 1% sau 3% de cele mai multe ori, daca ai minim un angajat care sa lucreze 8 ore vei avea un impozit de 1%, iar daca nu ai niciun angajat in firma ta vei avea un impozit de 3%.

Un alt impozit pe care il mai ai pe un SRL, este impozitul de 5% pe dividente, mai exact acesta esti impozitul pe care il ai atunci cand vrei sa retragi bani din firma ta, iar daca treci de un anumit plafon s-ar putea sa platesi in plus pentru sanatate.

CONTABILITATE

Modelul de business dropshipping este mai diferit si complex decat un magazin online obisnuit din Romania. Poti intra in multe probleme cu afacerea ta daca nu iti alegi un contabil specializat in dropshipping.

Contabilitatea pentru Dropshipping este mult mai diferita, complexa, și complicata in comparatie cu contabilitatea unui magazin online obisnuit.

De asta ai nevoie de un contabil cat mai experimentat in dropshipping, o firma de contabilitate care sa lucreze cu mai multe magazine dropshipping din Romania.

In cazul in care nu ai deja o firma de contabilitate specializata in dropshipping pe Romania, iti recomand sa iei legatura cu contabilul cu care eu colaborez prin a completa acest formular de contact.

Aceasta firma de contabilitate pe care eu o folosesc in dropshipping este extrem de experimentata in acest domeniu, si pot spune ca sunt extrem de multumit de serviciile lor.

Contabilul va avea nevoie in fiecare luna de documantele necesare in vederea intocmirii contabilitatii.

  • Printre acestea se afla:
  • - Facturi de Intrare si de Iesire;
  • - Extrase cont bancar, PayPal si Stripe;
  • - Facturi pentru orice plata efectuata cu cardurile firmei.

IN CONCLUZIE:

  • SRL-ul este o alegere destul de buna pentru a incepe dropshipping in Romania;
  • SRL-ul nu iti creeaza probleme sau batai de cap in dropshipping;
  • O firma nu este asa de greu de infiintat sau intretinut;
  • Ai neaparata nevoie de un contabil expert si specializat in dropshipping. Click aici pentru a lua legatura cu contabilul meu.

Asta este tot ce iti pot detalia in text, dar iti recomand sa urmaresti in intregime videoclipul atasat mai sus pentru a intelege totul cat mai bine posibil.

CE ITI RECOMAND SA FACI MAI DEPARTE PENTRU A TE DEZVOLTA:

Alatura-te gratuit grupurilor private de Facebook si Discord si urmareste cursurile mele gratuite pentru Shopify dropshipping si Facebook Ads:

Imi poti scrie pe Instagram daca vrei sa iti raspund la orice intrebare legata de comunitatea Dropshipping Romania, antreprenoriat, afaceri si vanzari online, reclama si publicitate, cat si altele.

Sper ca te-am ajutat. Cheers! 🥂

 

Invata de la Andrei!

Vezi mai multe materiale plătite și gratuite create de Andrei pentru a dezvolta viitorul tău și cel al afacerii tale.

INVATA DE LA ANDREI
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.