Apel cu Andrei Afiliere YouTube Grup Privat Blog Contact INVATA DE LA ANDREI Logare

Dropshipping Romania - Cum Alegi Produsul Castigator

Feb 25, 2021

Cum Alegi Produsul Castigator - Dropshipping Romania

BLOG REALIZAT PENTRU COMUNITATEA DROPSHIPPING ROMANIA

In acest video, vei invata cum sa alegi un produs castigator pentru dropshipping. Iti voi oferii gratuit lista mea de criterii pe care o folosesc de fiecare data cand aleg un produs si iti voi spune exact care sunt criteriile pe care trebuie sa le intalneasca un produs pentru a avea sanse cat mai mari de succes.

Criteriul de validare al produsului este cel mai important lucru, mult mai important decat metoda prin care gasesti produsul respectiv. Acest videoclip nu este despre metode de gasire a produselor, in acest video am pregatit 3 produse pe care le voi trece prin acest criteriu.

Asa ca, iti recomand sa dai click pe videoclipul de mai jos, sa il urmaresti in intregime si sa iti iei chiar si notite daca ai nevoie, pentru a te asigura ca iti dezvolti cat mai mult cunostintele in Shopify dropshipping:

PRODUCT VALIDATION CRITERIA

MEDIUM / BIG PROBLEM SOLVER

In primul rand, te intereseza ca produsul respectiv sa rezolve o anumita probleme. Ca si exemplu iti pot da "Posture Correctorul", sunt sigur ca ai auzit de acest produs pentru ca este unul dintre cele mai populare produse din dropshipping, din toate timpurile as putea spune.

Acest "Posture Corrector" rezolva o problema reala si destul de mare, si anume problema oamenilor care stau cocosati, care nu au o postura corecta, si care din aceasta cauza au dureri de spate. Acest produs te ajuta sa stai mult mai drept si iti alunga durerile de spate.

BIG / MASSIVE MARKET

In al doilea rand, te intereseaza ca produsul sa aiba un market foarte masiv, iar ca si exemplu iti pot da nisa de "Teeth Whitening". Aceasta nisa este extrem de masiva deoarece absolut orice persoana poate sa fie interesata in albirea dintilor.

HARD TO FIND IN USUAL STORES

In al treilea rand, te intereseaza ca produsul sa fie greu de gasit in magazine normale. Pentru acest lucru trebuie sa te folosesti in mare parte de logica, pentru ca nu ai putea sa cauti produsul pe Amazon de exemplu.

Pur si simplu gandeste-te daca ai putea sa gasesti produsul respectiv intr-un magain mare, cum este la noi Dedeman, Carrefour, magazine de genul asta, adica destul de mari.

WOW EFFECT

In al patrulea rand, te intereseaza ca produsul pur si simpla sa surprinda foarte mult oamenii, mai ales in momentul in care acestia vad ad-ul pe Facebook. In momentul cand oamenii vad ad-ul pe Facebook, fie ca este o imagine, fie ca este un video, ar trebuii ca produsul sa ii surprinda.

Asta trebuie sa te intereseze destul de mult la un produs, vrei ca acel produs sa surprinda oamenii, sa aiba acel "WoW Effect", un factor in urma caruia oamenii sa spuna pur si simplu "WoW", sa ii uimeasca intr-un fel sau altul.

HIGHLY IMPULSIVE

In al cincilea rand, te intereseaza ca produsl sa fie cat mai impulsiv posibil. Impulsivitatea produsului este definita de multi factori, cum ar fi pretul produsului, aspectul acestuia, nisa si atributiile produslui.

Ca si exemplu un produs impulsiv este acela care nu costa atat de mult, de preferat sa fie pana in $30, sa aiba o nisa foarte pasionata si sa aiba un "WoW Effect", cu cat acest efect este mai mare si te surprinde mai mult, cu atat poate fi mult mai impulsiv. Totoodata, rata de impulsivitate poate creste daca produsul respectiv este greu de gasit in magazinele normale.

Deci, ca sa intelegi cat mai bine, produsul trebuie sa fie cat mai impulsiv, trebuie sa ii faca pe oameni sa-l cumpere acum, nu ar trebuii sa le inspire o decizie de cumparare foarte mare si nu ar trebuii sa se gandeasca foarte mult pentru a cumpara.

SENSITIVE / PASIONATE NICHE

In ultimul rand, te intereseaza ca produsul sa aiba o nisa sensibila sau pasionata. Ca si exemplu, nisa de "Dogs" este extrem de pasionata deoarece exista foarte multi iubitori de caini.

Un alt exemplu ar fi nisa de "Health", care este o nisa destul de sensibila pentru ca multi oameni au probleme cu sanatatea, au dureri de spate, de gat, de umeri, si asa mai departe. 

Asta este tot ce iti pot detalia in text, dar iti recomand sa urmaresti in intregime videoclipul atasat mai sus pentru a intelege totul cat mai bine posibil.

CE ITI RECOMAND SA FACI MAI DEPARTE PENTRU A TE DEZVOLTA:

Alatura-te gratuit grupurilor private de Facebook si Discord si urmareste cursurile mele gratuite pentru Shopify dropshipping si Facebook Ads:

Imi poti scrie pe Instagram daca vrei sa iti raspund la orice intrebare legata de comunitatea Dropshipping Romania, antreprenoriat, afaceri si vanzari online, reclama si publicitate, cat si altele.

Sper ca te-am ajutat. Cheers! 🥂

 

Invata de la Andrei!

Vezi mai multe materiale plătite și gratuite create de Andrei pentru a dezvolta viitorul tău și cel al afacerii tale.

INVATA DE LA ANDREI
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.