Apel cu Andrei Afiliere YouTube Grup Privat Blog Contact INVATA DE LA ANDREI Logare

Dropshipping Romania - Cum Sa Faci $1.4M In Vanzari [STUDIU DE CAZ]

Feb 25, 2021

[STUDIU DE CAZ] Cum Sa Faci $1.4M In Vanzari - Dropshipping Romania

BLOG REALIZAT PENTRU COMUNITATEA DROPSHIPPING ROMANIA

In acest video, iti voi arata cum sa faci bani in Shopify Dropshipping. Mai exact, este un studiu de caz al unui magazin care a generat peste $1.4M in vanzari.

Iti voi prezenta produsul exact care a generat peste 90% din toate vanzarile dropshipping, cat si tot ce tine de magazin, branding, marketing, precum si multe alte detalii importante in dropshipping.

Apoi iti voi arata reclamele si promovarile care au atins peste 90.000 de aprecieri si milioane de vizualizari pe Facebook si Instagram.

1.4 MILIOANE DE DOLARI IN VANZARI DROPSHIPPING

Dropshipping Romania - Cum Sa Faci $1.4M In Vanzari [STUDIU DE CAZ - Andrei Valentin]

La 1.4 milioane de dolari in vanzari dropshipping, margina de profit a acestui magazin a fost in jur de 25%. Mai exact, acest magazin a atins undeva la $350.000 profit net in dropshipping.

In ultimul rand, am sa-ti vorbesc de strategia de marketing si advertising pe care acest magazin dropshipping a folosit-o cu mare succes.

La final, voi face chiar si o concluzie asupra lucrurilor esentiale legate de dropshipping, reclama pe Facebook si Instagram, marketing, branding si multe alte lucruri pe care trebuie sa le implementezi si tu in strategiile tale.

Pe tot parcursul videoclipului voi incerca sa-ti ofer informatii cat mai valoroase si actualizate, informatii gratuite despre dropshipping, reclama si promovare pe Facebook si Instagram, cum sa faci bani in vanzari dropshipping si multe altele.

Iti recomand sa dai click pe videoclipul de mai jos, sa il urmaresti in intregime si sa iti iei chiar si notite daca ai nevoie, pentru a te asigura ca iti dezvolti cat mai mult cunostintele in Shopify dropshipping:

DETALII DESPRE MAGAZIN

CUM AR TREBUI SA ARATE MAGAZINUL TAU?

Magazinul este bine pus la punct dar totusi nimic nu este foarte surprinzator. Totusi, in niciun caz nu pot spune ca au un magazin rau. Personal, i-as oferi nota 8 din 10.

Insa nu magazinul ar trebui sa fie prioritatea ta numarul 1.

In primul rand, asigura-te ca ai ales un produs bun, asta este cel mai important. Odata ales produsul, concentreaza-te in totalitate pe reclama si promovare in Facebook Ads. Tocmai apoi as spune ca s-ar situa magazinul pe care il ai.

NU UITA CA PRODUSUL PE CARE IL ALEGI ESTE CEL MAI IMPORTANT!

Magazinul dropshipping asupra caruia am facut studiul de caz este nextlashes.com.

Avand in vedere momentul la care vezi acest blog sau video, s-ar putea ca magazinul sa fie mai mult sau mai putin schimbat fata de cel pe care l-am aratat in videoclipul atasat mai sus.

Ce mai pot mentiona despre acest magazin dropshipping este ca are un logo simplu dar eficient. Un logo de genul acesta, simplu, de obicei functioneaza cel mai bine in aceasta nisa (beauty).

Asadar, iti recomand sa iti studiezi audienta, nisa si competitorii de fiecare data inainte de a alege/creea un logo pentru brandul tau.

CU CAT ITI CUNOSTI MAI BINE AUDIENTA, CU ATAT VEI AVEA MAI MULT SUCCES!

Homepage-ul nu este deloc complicat sau super lung. Totul este destul de simplu dar in acelasi timp foarte eficient si bine structurat.

Culorile magazinului se imbina extrem de bine, schema de culori aleasa face ca totul sa arate mult mai calitativ. Nu uita sa-ti studiezi audienta, nisa si competitorii tai inainte de a alege o schema de culori pentru magazinul tau dropshipping.

CONCENTREAZA-TE PE BENEFICIILE SI PROBLEMELE COMUNE.

Descrierea produsului este una destul de bine structurata dar ar fi putut fi mult mai buna. Personal, as fi adaugat cateva testimoniale de la clienti, o sectiune FAQ (Frequently Asked Questions) si as fi lucrat putin mai mult la structura.

Asigura-te ca descrierea produsului tau contine paragrafe scurte si directe. Asigura-te, totodata, ca te concentrezi pe cele mai mari si comune beneficii ale produsului tau si problemele comune pe care acesta le rezolva.

Imi poti lasa un comentariu la acest blog daca ai fi interesat de un viitor blog sau videoclip doar pentru descrierea produsului in dropshipping. 

DETALII DESPRE RECLAME

CUM AR TREBUI SA ARATE RECLAMELE TALE?

In primul rand, ce vreau sa punctez este faptul ca au folosit mai multe pagini de Facebook si Instagram. Ar putea exista 2 motive principale pentru folosirea a mai mult de o pagina pentru reclama:

Motivul 1 - Posibil sa fi avut probleme cu Page Feedback Scorul de pe Facebook iar asta i-a obligat sa isi mute activitatea pe o pagina noua.

Motivul 2 - Posibil sa fi testat 2 pagini in acelasi timp, cu scopul de a se extinde cat mai mult si de a avea o autoritate cat mai mare.

Indiferent de motiv, am vrut doar sa ma asigur ca punctez si acest lucru.

TESTAREA ESTE METODA DE A AJUNGE LA SUCCES!

Au rulat foarte multe reclame, au avut variatii diferite, au testat diferite videoclipuri, diferite ad copy-uri, diferite thumbnail-uri, totul pentru a optimiza reclamele si performanta cat mai mult posibil.

Au promovat mult mai mult pe Instagram decat pe Facebook, majoritatea ad-urilor pe care le-am gasit fiind pe Instagram.

Totusi, este logic ca acest produs sa mearga mult mai bine pe Instagram pentru ca are o audienta mult mai tanara pe care o gasesti mai mult pe Instagram decat pe Facebook.

STRATEGII ESENTIALE DE RETINUT:

In primul rand, au avut un market si un produs dovedite sa mearga bine. Produsul ales a mers foarte bine si la alti dropshipperi care au reusit sa produca multe vanzari.

Faptul ca produsul s-a vandut si inca se vinde si la alti dropshipperi este chiar un lucru bun. Atat timp cat acel produs are o audienta masiva, nu este vorba de saturatie.

Daca produsul se vinde bine si la altii, asta inseamna ca exista cerere pentru acel produs si ca ai sanse sa il vinzi si tu atat timp cat vei face o treaba mai buna decat competitorii tai sau cel putin la fel de buna.

STUDIEAZA-TI AUDIENTA CAT MAI BINE POSIBIL!

In al doilea rand, este de retinut ca au studiat audienta si au facut un research extrem de bun. Acesta este un lucru esential si important, cu cat iti cunosti audienta mai bine, cu atat sansele tale de succes in dropshipping vor creste exponential.

TESTEAZA CAT MAI MULTE LUCRURI NOI SI ANALIZEAZA REZULTATELE!

Mai departe, au testat o gramada de reclame diferite. Testarea reclamelor diferite este practic cheia succesului. Testezi si colectezi data-ul pentru a optimiza lucrurile mai departe si pentru a ajunge la rezultate din ce in ce mai bune.

In final, pot spune ca acest magazin dropshipping a reusit pentru ca s-au concentrat pe colectatul de data, au optimizat lucrurile iar apoi au scalat.

Prima data vrei sa colectezi data-ul, sa rulezi ad-uri fara sa te intereseze foarte mult de profitabilitate la inceput pentru ca pur si simplu colectezi informatii valorase despre audienta ta pentru ca apoi sa imbunatatesti performanta magazinului si a reclamelor tale.

Daca nu incerci sa optimizezi si sa imbunatatesti lucrurile vei cheltui degeaba bani in Facebook.

Perspectiva corecta este sa investesti bani in Facebook Ads pentru a-ti da seama ce merge bine si ce nu. Concentreaza-te pe ce merge bine referitor la reclamele, targeting-ul si magazinul tau, incercand sa imbunatatesti totul cat mai bine posibil.

CE ITI RECOMAND SA FACI MAI DEPARTE PENTRU A TE DEZVOLTA:

Alatura-te gratuit grupurilor private de Facebook si Discord si urmareste cursurile mele gratuite pentru Shopify dropshipping si Facebook Ads:

Imi poti scrie pe Instagram daca vrei sa iti raspund la orice intrebare legata de comunitatea Dropshipping Romania, antreprenoriat, afaceri si vanzari online, reclama si publicitate, cat si altele.

Sper ca te-am ajutat. Cheers! 🥂

 

Invata de la Andrei!

Vezi mai multe materiale plătite și gratuite create de Andrei pentru a dezvolta viitorul tău și cel al afacerii tale.

INVATA DE LA ANDREI
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.