Apel cu Andrei Afiliere YouTube Grup Privat Blog Contact INVATA DE LA ANDREI Logare

Dropshipping Romania - Cum Sa Faci $5560 Cu Doar $17 Investiti

Feb 25, 2021

Cum Sa Faci $5560 Cu Doar $17 Investiti - Dropshipping Romania

BLOG REALIZAT PENTRU COMUNITATEA DROPSHIPPING ROMANIA

In acest videoclip, iti voi arata o metoda prin care am resuit sa generez peste $5500 cu doar $17 investiti.

Dropshipping Romania Andrei Valentin - Cum Sa Faci Bani in Dropshipping

In screenshot-ul atasat mai sus, poti vedea exact cum am reusit sa recuperez putin peste $5500 cu aproape $17 cheltuiti in dropshipping.

In screenshot-ul atasat mai jos, poti vedea ca am atins un ROI (rentabilitate a investitiei) de 32,961%, ceea ce este extrem de impresionant in dropshipping.

Dropshipping Romania Andrei Valentin - Cum Sa Faci Bani (Rentabilitate a Investitiei) in Dropshipping

Sunt convins ca ti se pare incredibil sau poate chiar ireal, dar este 100% adevarat. Am explicat in videoclipul de mai jos cum poti atinge si tu aceleasi rezultate in dropshipping.

Iti recomand sa dai click pe videoclipul de mai jos, sa il urmaresti in intregime si sa iti iei chiar si notite daca ai nevoie, pentru a te asigura ca iti dezvolti cat mai mult cunostintele in Shopify dropshipping:

CARE ESTE PROCESUL?

Pentru a te face sa intelegi mult mai bine care este treaba cu toata chestia asta si cum am reusit sa ating numerele mentionate cu o investitie atat de mica, voi incerca sa iti detaliez lucrurile cat mai eficient.

Gandeste-te ca pe magazinul tau dropshipping pe Shopify, sunt oameni care intra, sunt interesati de produsele tale si ajung la checkout, dar totusi nu cumpara.

Daca nu esti atat de experimentat in dropshipping, probabil ca nu esti constient de faptul ca exista oameni care ajung la checkout (care este ultimul pas pentru a cumpara un produs de pe magazinul tau dropshipping), dar totusi abandoneaza din diferite motive.

Aceste motive pot fi diferite de la persoana la persoana. Poate nu este momentul potrivit sau poate i-a intrerupt cineva.

Ideea esentiala este ca acesti oameni ies de pe magazinul tau dropshipping si abandoneaza tot.

DE CE AR TREBUI SA TE INTERESEZE ASTA?

Trebuie sa stii ca acesti oameni care abandoneaza la checkout au un potential masiv sa ajunga clientii tai. Asta pentru ca deja au aratat un interes extrem de mare pentru produsele tale.

Deci este clar ca sunt interesati sa iti cumpere produsele, dar cineva sau ceva i-a intrerupt.

Ce vrei sa faci in cazul asta? Sa incerci sa-i recuperezi. 😌

Probabil ca acestor oameni deja le trimiti email-uri peste 5 minute, 6 ore si 24 ore pentru a le spune sa se intoarca si sa finalizeze comanda.

Pentru mine, aceasta metoda nu este destul in cazul in care vreau sa recuperez cat mai multe comenzi in dropshipping.

Toate numerele mentionate mai sus au fost efectuate din acest tip de comenzi. Oameni care au abandonat la checkout. Totusi, diferenta este ca eu i-am recuperat prin SMS.

Asa ca, eu nu le trimit doar email-uri. Pentru a recupera cat mai multe comenzi, eu le trimit si SMS-uri.

DE CE SMS-URI?

SMS-urile sunt o metoda de marketing extrem de puternica. Mult mai puternice decat email-urile in cele mai multe cazuri.

Totusi, pentru mine de fiecare data SMS-urile au mers cel mai bine pentru comenzile abandonate la checkout.

Personal, trimit 3 SMS-uri diferite acestor clienti care abandoneaza la checkout. Incercand sa ii conving sa se intoarca si sa finalizeze comanda.

La 5 minute dupa ce ai abandonat comanda pe magazinul meu dropshipping, vei primi primul mesaj pe telefonul tau. Mesaj care iti va spune sa te intorci si sa iti finalizezi comanda.

🎯 RENTABILITATEA INVESTITIEI ESTE EXTREM DE BUNA

Toate rezultatele pe care le-am mentionat mai sus, au fost efectuate doar prin SMS-urile pentru comenzi abandonate. Sunt sigur ca acum iti dai seama de cat de puternica poate fi aceasta metoda in dropshipping.

In videoclipul atasat mai sus, iti voi arata exact aplicatia Shopify pe care o folosesc pentru a trimite SMS-uri si iti voi arata chiar si mesajele exacte pe care eu le trimit clientilor.

Ai inteles bine. Iti voi oferi exact aceleasi mesaje cu care am reusit sa produc rezultatele mentionate la inceputul acestui blog.

CUM POTI TRIMITE SMS-URI?

Pentru timiterea mesajelor folosesc o aplicatie Shopify pe care o poti instala si tu pe magazinul tau dropshipping.

Click aici pentru a instala aplicatia in magazinul tau dropshipping iar apoi click aici pentru a vedea exact cum configurez aplicatia si mesajele trimise.

Aplicatia se numeste SMSBump si este categoric pe lista mea de aplicatii preferate si esentiale pentru orice magazin dropshipping.

Fie ca esti complet incepator sau avansat, instalarea acestei aplicatii este absolut necesara.

P.S. Imi vei multumi mai tarziu! (Imi poti scrie pe Instagram 😁)

In cazul in care ai instalat deja aplicatia in magazinul tau Shopify si ai nevoie doar de mesajele exacte pe care le folosesc eu, poti da click aici.

Instalarea aplicatiei este total gratuita, dar va trebui sa-ti incarci balanta pentru ca fiecare mesaj te va costa. Totusi, costul depinde de tara catre care vei trimite acel mesaj.

Te asigur ca aplicatia nu are un cost mare pe mesaje. Aplicatia costa doar cativa centi pentru fiecare mesaj si ai vazut cu ochii tai cat de profitabila este.

Deci sunt sigur ca nu se pune problema daca merita sau nu. Va merita indiferent de magazinul pe care il ai, atat timp cat imi urmaresti toti pasii din videoclip.

Asta este tot ce iti pot detalia in text, dar iti recomand sa urmaresti in intregime videoclipul atasat mai sus pentru a intelege tot procesul.

Am intrat cat mai mult in detalii si ti-am aratat totul pas cu pas. Asta pentru a ma asigura ca vei intelege si vei invata absolut tot, indiferent de nivelul tau de cunostinte in dropshipping.

CE ITI RECOMAND SA FACI MAI DEPARTE PENTRU A TE DEZVOLTA:

Alatura-te gratuit grupurilor private de Facebook si Discord si urmareste cursurile mele gratuite pentru Shopify dropshipping si Facebook Ads:

Imi poti scrie pe Instagram daca vrei sa iti raspund la orice intrebare legata de comunitatea Dropshipping Romania, antreprenoriat, afaceri si vanzari online, reclama si publicitate, cat si altele.

Sper ca te-am ajutat. Cheers! 🥂

Invata de la Andrei!

Vezi mai multe materiale plătite și gratuite create de Andrei pentru a dezvolta viitorul tău și cel al afacerii tale.

INVATA DE LA ANDREI
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.