Apel cu Andrei Afiliere YouTube Grup Privat Blog Contact INVATA DE LA ANDREI Logare

Dropshipping Romania - Cum Sa Faci Bani In Dropshipping | $829,000 Intr-o Luna

Feb 26, 2021

Cum Sa Faci Bani In Dropshipping | $829,000 Intr-o Luna - Dropshipping Romania

BLOG REALIZAT PENTRU COMUNITATEA DROPSHIPPING ROMANIA

In acest video, iti voi arata un magazin care a reusit sa genereze aproape $1M in vanzari, doar in luna Decembrie a anului 2019. Magazinul respectiv a atins $829k, si ar fi putut trece lejer de $1M dar a ramas fara stoc de produse.

Iti voi dezvaluii exact care a fost produsul care a generat peste 90% din totalul vanzarilor mentionate, iti voi dezvaluii magazinul, startegia de marketing si advertising folosita, iar la final iti voi oferii o concluzie cu absolut tot ce este necesar sa intelegi din acest videoclip.

Pe tot parcursul videoclipului voi incerca sa-ti ofer informatii cat mai valoroase si actualizate, informatii gratuite despre dropshipping, reclama si promovare pe Facebook si Instagram, cum sa faci bani in vanzari dropshipping si multe altele.

Iti voi prezenta produsul exact care a generat peste 90% din toate vanzarile dropshipping, cat si tot ce tine de magazin, branding, marketing, precum si multe alte detalii importante in dropshipping.

Asa ca, iti recomand sa dai click pe videoclipul de mai jos, sa il urmaresti in intregime si sa iti iei chiar si notite daca ai nevoie, pentru a te asigura ca iti dezvolti cat mai mult cunostintele in Shopify dropshipping:

DETALII DESPRE MAGAZIN

Magazinul dropshipping asupra caruia am facut studiul de caz este officialburritoblanket.com

Avand in vedere momentul la care vezi acest blog sau video, s-ar putea ca magazinul sa fie mai mult sau mai putin schimbat fata de cel pe care l-am aratat in videoclipul atasat mai sus.

Magazinul este extrem bine pus la punct, iar ce vreau sa scot in evidenta este ca au folosit un nume destul de autoritar si anume "The Burrito Blanket", iar domeniul este officialburritoblanket.com

Acest lucru ii pune intr-o pozitie foarte buna, deoarece ei devin o autoritate pentru produsul asta. Cand oamenii intra pe website si vad domeniul cu "official", numele si logo-ul, toti acesti factori le creeaza o autoritate destul de mare, iar oamenii vor crede ca ei sunt liderii produsului respectiv, si ca ei sunt brandul oficial de la care poti cumpara acest produs.

Inca un lucru important pe care il pot spune despre acest magazin dropshipping este ca are un logo simplu dar foarte eficient. Un logo de genul acesta, simplu, de obicei functioneaza cel mai bine.

Website-ul este unul destul de simplu, au culori simple, fontul folosit rezoneaza foarte bine cu audienta lor, este un font simplu si minimalist dar totusi destul de dragut, au cuvinte de genul "let's roll" pentru ca si-au studiat bine audienta si folosesc cuvinte specifice audientei lor si a produsului lor.

Asadar, iti recomand sa iti studiezi de fiecare data cat mai bine posibil audienta, nisa si competitorii, pentru ca cu cat iti cunsoti mai bine audienta, cu atat vei avea mai multe sanse de succes.

Homepage-ul nu este absolut deloc complicat ori super lung. Totul este destul de simplu dar in acelasi timp foarte eficient si bine structurat.

Culorile magazinului se imbina extrem de bine, schema de culori aleasa face ca totul sa arate mult mai calitativ. Nu uita sa-ti studiezi audienta, nisa si competitorii tai inainte de a alege o schema de culori pentru magazinul tau dropshipping.

DETALII DESPRE PRODUS

Au folosit un produs extrem de bun, extrem de unic, un produs imposibil de gasit magazinele obisnuite, cu o tenta virala, si au avut un market foarte masiv, iar contentul folosit a fost o prioritate pentru ei, au investit mult in content.

Descrierea produsului este una destul de bine structurata dar ar fi putut fi mult mai buna. Personal, as fi adaugat o sectiune FAQ (Frequently Asked Questions) si as fi lucrat putin mai mult la structura.

Totusi, produsul pe care acestia l-au vandut se vinde destul de bine si cu o descriere simpla asa cum au folosit ei, pentru ca pana la urma nu ai nevoie de o desciere lunga si complicata pentru un produs de genul asta.

Asigura-te ca descrierea produsului tau contine paragrafe scurte si directe. Asigura-te, totodata, ca te concentrezi pe cele mai mari si comune beneficii ale produsului tau.

DETALII DESPRE STRATEGIA DE ADVERTISING & MARKETING

Pot spune ca au facut o treaba extrem de buna cu pagina lor de Instagram, au  un username bun, au o descriere bine pusa la punct, cat si poza pe care o au la profile este extrem de buna.

Au testat diferite lucruri, au avut variatii diferite, au testat diferite videoclipuri, diferite ad copy-uri, diferite thumbnail-uri, diferite unghiuri de marketing totul pentru a optimiza reclamele si performanta cat mai mult posibil, si pentru a gasii ce anume merge cel mai bine.

Branding a fost extrem de bine pus la punct, si-au studiat cat mai bine posibil audienta, au stiut ce ii intereseaza pe oameni, si au stiut cum sa ofere o experinta cat mai buna si unica clientilor.

Asta este tot ce iti pot detalia in text, dar iti recomand sa urmaresti in intregime videoclipul atasat mai sus pentru a intelege totul cat mai bine posibil.

CE ITI RECOMAND SA FACI MAI DEPARTE PENTRU A TE DEZVOLTA:

Alatura-te gratuit grupurilor private de Facebook si Discord si urmareste cursurile mele gratuite pentru Shopify dropshipping si Facebook Ads:

Imi poti scrie pe Instagram daca vrei sa iti raspund la orice intrebare legata de comunitatea Dropshipping Romania, antreprenoriat, afaceri si vanzari online, reclama si publicitate, cat si altele.

Sper ca te-am ajutat. Cheers! 🥂

 

Invata de la Andrei!

Vezi mai multe materiale plătite și gratuite create de Andrei pentru a dezvolta viitorul tău și cel al afacerii tale.

INVATA DE LA ANDREI
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.