Apel cu Andrei Afiliere YouTube Grup Privat Blog Contact INVATA DE LA ANDREI Logare

Dropshipping Romania - Cum Setezi Stripe si PayPal

Feb 25, 2021

Cum Setezi Stripe si PayPal - Dropshipping Romania

BLOG REALIZAT PENTRU COMUNITATEA DROPSHIPPING ROMANIA

In acest video, vei invata cum sa setezi PayPal si Stripe, metodele de a procesa plati pentru magazinul tau Shopify Dropshipping Romania.

In primul rand, iti voi face o introducere a ambelor procesatore de plati pentru Shopify dropshipping.

Iti voi arata pas cu pas metoda exacta pentru a creea fiecare cont in parte iar apoi iti voi dezvalui cateva secrete pe care le-am invatat de-a lungul timpului pentru a nu avea probleme cu procesatorii de plati.

La sfarsitul videoclipului vei putea accepta plata cu carti de credit pe magazinul tau online. Acest video este esential daca esti interesat in Shopify Dropshipping Romania.

Iti recomand sa dai click pe videoclipul de mai jos, sa il urmaresti in intregime si sa iti iei chiar si notite daca ai nevoie, pentru a te asigura ca iti dezvolti cat mai mult cunostintele in reclama si publicitate pe Facebook:

DETALII DESPRE PAYPAL:

 • Pentru Shopify dropshipping in Romania, alege PayPal Business pentru a-ti creea un cont;
 • Iti vor cele date personale (nume, adresa, etc.);
 • Vei avea nevoie de un cont bancar si de un card, iti recomand ca ambele sa fie in euro;
 • PayPal are dreptul ca oricand sa iti puna sechestru pe bani si/sau sa iti retina un anumit procent din fiecare venit.

LUCRURI ESENTIALE PENTRU PAYPAL:

 • Ai nevoie de aplicatia Paypal Tracking Autopilot pentru Shopify. Aceasta aplicatie iti va actualiza toate numerele de tracking in mod automat.
Click aici pentru a merge la website-ul aplicatiei si pentru a o instala pe magazinul tau Shopify pentru dropshipping.
 • Un alt lucur extrem de important si esential referitor la PayPal in dropshipping, este sa ai great customer service (un suport pentru clienti cat mai bun posibil, ideal ar fi sa ai raspunsuri de sub 24 ore pentru emailuri si alte mesaje).

Pentru inceput, in dropshipping, iti recomand sa raspunzi la mesajele si emailurile clientilor de unul singur pentru a invata cum sta treaba.

Atunci cand vei ajunge la un volum mai mare, poti angaja un asistent virtual de pe siteuri ca si Fiverr sau Upwork.

Acest asistent virtual pentru dropshipping iti va raspunde la emailuri, dispute si alte mesaje ale clientilor la un tarif intre $4-$8/ora.
 • Sa fii cat mai responsabil si cat mai operativ cand vine vorba de mesajele si disputele primite pe PayPal de la clienti, ideal ar fi sa raspunzi cat mai repede posibil.
 • In dropshipping trebuie sa fii cat mai transparent cu durata de shipping. Ideal este sa pui durata de shipping pe pagina produsului dar mai ales pe pagina de Contact/FAQ.
TIP: Un alt lucru pe care il mai poti face este sa incluzi detalii despre shipping cat si durata de shipping in emailurile Order Confirmation si Shipping Confirmation din Shopify;
 • Sa trimiti mereu celor de la PayPal toate informatiile/documentele de care au nevoie. Pe parcurs te vor intreba de informatii legate de contul tau de PayPal, datele tale personale, cat si datele/documentele societatii tale;
 • Sa iti confirmi contul bancar si cardul de pe PayPal cat mai repede posibil.

DETALII DESPRE STRIPE:

 • In dropshipping, Stripe nu este atat de strict si dificil ca si PayPal;
 • Pentru a scoate bani din Stripe folosind strategia mentionata in videoclipul de mai sus, ai nevoie de un cont bancar Payoneer, Revolut, Monesse sau TransferWise;
 • Iti recomand sa iti creezi un cont business pe TransferWise pentru a-l conecta la contul tau de Stripe pentru dropshipping.

LUCRURI ESENTIALE PENTRU STRIPE:

 • Ai nevoie de un cont pe Payoneer, Revolut, Monesse sau TransferWise. Iti recomand sa alegi TransferWise pentru a-ti creea un cont business;
 • Ai nevoie de o adresa virtuala in Germania. Click aici si te vei duce la un site unde iti poti genera o adresa virtuala in Germania;
 • Stripe iti va cere verificarea adresei tale si a unui act de identitate dupa cateva zile de la deschiderea contului;
 • Nu trebuie sa ai un Dispute Rate mai mare de 1%. Stripe nu permite comerciantiilor sa aiba o rata de dispute mai mare de 1%.

Incearca sa ai o rata de dispute cat mai mica atat pe PayPal dar mai ales pe Stripe. Poti reusi asta prin a te asigura ca serviciul pe care il oferi in dropshipping fata de clientii tai este cat mai bun.

Asigura-te ca ai un support pentru clienti cat mai bun, un timp de livrare cat mai bun si o calitate a produselor cat mai buna pentru a nu avea probleme cu procesatorii de plati in dropshipping.

CE ITI RECOMAND SA FACI MAI DEPARTE PENTRU A TE DEZVOLTA:

Alatura-te gratuit grupurilor private de Facebook si Discord si urmareste cursurile mele gratuite pentru Shopify dropshipping si Facebook Ads:

Imi poti scrie pe Instagram daca vrei sa iti raspund la orice intrebare legata de comunitatea Dropshipping Romania, antreprenoriat, afaceri si vanzari online, reclama si publicitate, cat si altele.

Sper ca te-am ajutat. Cheers! 🥂

 

Invata de la Andrei!

Vezi mai multe materiale plătite și gratuite create de Andrei pentru a dezvolta viitorul tău și cel al afacerii tale.

INVATA DE LA ANDREI
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.