Apel cu Andrei Afiliere YouTube Blog Contact INVATA DE LA ANDREI Logare

Dropshipping Romania - Metoda Noua De Dropshipping (Fara Aliexpress)

Mar 01, 2021

Metoda Noua De Dropshipping (Fara Aliexpress) - Dropshipping Romania

BLOG REALIZAT PENTRU COMUNITATEA DROPSHIPPING ROMANIA

In acest video, iti voi arata o metoda mai eficienta pentru a face dropshipping prin AliExpress. Datorita acestei modalitati rapide, poti obtine livrari de pana la 7 zile. Priveste videoclipul de mai jos daca vrei si tu sa iti imbunatatesti rezultatele in acest domeniu.

Majoritatea oamenilor fac dropshipping prin cea mai populara metoda din momentul de fata. In urma primirii unei comenzi, se comanda produsul de pe AliExpress, acesta urmand sa fie trimis direct catre client.

Ce vreau sa spun este ca AliExpress-ul nu este un caz ideal, deoarece exista alte metode in afara AliExpress-ului care pot fi mult mai rentabile. Dropshippingul prin Aliexpress nu este cea mai buna alegere, pentru ca timpul de livrare este destul de mare, iar pe langa acest lucru pot aparea si unele probleme care iti pot afecta magazinul.

Cele mai multe probleme ale AliExpress-ului sunt legate de supplieri, timpul de livrare, dar si de costul produselor. De obicei produsele costa mai mult decat cele pe care le iei direct de la producator. In cazul in care nu stiai deja si vanzatorii de pe AliExpress fac dropshipping.

Iti recomand sa dai click pe videoclipul de mai jos, sa il urmaresti in intregime si sa iti iei chiar si notite daca ai nevoie. Astfel, poti fi sigur de imbunatatirea cunostintelor in Shopify dropshipping:

PRIVATE AGENT (Agent Privat)

In opinia mea, cea mai buna metoda este sa lucrezi direct cu un Agent Privat. Cu un astfel de agent, poti avea beneficii mai mari si poti ajunge la un termen de livrare mai bun. De cele mai multe ori, un agent privat are o companie in China, acesta putand lucra direct cu producatorii bunului pe care il vinzi tu.

Beneficiile sunt multiple atunci cand lucrezi cu un astfel de agent. Poate te intrebi de ce nu toti oamenii lucreaza cu un agent privat, dar adevarul este ca acestia accepta sa lucreze cu tine doar daca ai un anumit volum de comenzi pe zi. In medie, minim 30 comenzi pe zi.

Pe langa faptul ca un agent iti ofera un timp mai bun de livrare, acesta iti ofera si un pret mult mai accesibil. Acest lucru se intampla, deoarece acesti agenti privati lucreaza direct cu producatorii. Un agent destul de experimentat va incerca sa ia legatura cu cat mai multe fabrici producatoare de marfa respectiva. Ulterior, acestea vor incerca sa-ti ofere cel mai bun pret.

Totusi, un astfel de agent iti va adauga o anumita taxa pe fiecare comanda, deoarece acesta nu poate lucra gratis pentru tine. Din fericire, pretul este de cele mai multe ori mult mai bun decat pe AliExpress.

Atunci cand comanzi de pe AliExpress, plata pe care tocmai ai achitat-o trebuie sa se verifice, acest lucru durand aproximativ 24 ore. Apoi, de abia atunci supplierul respectiv poate sa-ti proceseze comanda. In general, cei mai multi suppleri de pe AliExpress iti proceseaza comanda dupa minim 3 zile.

Atunci cand lucrezi cu un agent privat, timpul de procesare este mult mai scurt, deseori chiar in aceeasi zi. Mai exact, atunci cand primesti  comanda, agentul privat ti-o va procesa in mai putin de 24 de ore.

Totodata, nu timpul de procesare este cel ce face diferenta, ci timpul de livrare. Atunci cand lucrezi cu AliExpress si trimiti prin ePacket, aceasta fiind cea mai buna metoda, produsul va ajunge catre United States in 15 zile sau mai mult. Dar, daca dispui de un supplier bun care nu creeaza probleme, este posibil sa ajunga putin mai devreme.

In schimb, atunci cand lucrezi cu un agent privat, timpul de livrare este de aproximativ 7-15 zile. Astfel, un agent cu o experienta vasta iti va oferi si metoda de Shipping Express, comanda putand ajunge catre majoritatea tarilor in 5-8 zile.

Informatiile mentionate mai sus reprezinta un format text al lucrurilor pe care ti le pot detalia, insa iti recomand sa urmaresti in intregime videoclipul atasat mai sus pentru a intelege cat mai bine tot procesul.

CE ITI RECOMAND SA FACI MAI DEPARTE PENTRU A TE DEZVOLTA:

Alatura-te gratuit grupurilor private de Facebook si Discord si urmareste cursurile mele gratuite pentru Shopify dropshipping si Facebook Ads:

Imi poti scrie pe Instagram daca vrei sa iti raspund la orice intrebare legata de comunitatea Dropshipping Romania, antreprenoriat, afaceri si vanzari online, reclama si publicitate, cat si altele.

Sper ca te-am ajutat. Cheers! 🥂

 

Invata de la Andrei!

Vezi mai multe materiale plătite și gratuite create de Andrei pentru a dezvolta viitorul tău și cel al afacerii tale.

INVATA DE LA ANDREI
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.