Apel cu Andrei Afiliere YouTube Grup Privat Blog Contact INVATA DE LA ANDREI Logare

Dropshipping Romania - NU FACE ASTA Cu Magazinul Tau Shopify

Feb 28, 2021

NU FACE ASTA Cu Magazinul Tau Shopify - Dropshipping Romania

BLOG REALIZAT PENTRU COMUNITATEA DROPSHIPPING ROMANIA

In acest video, iti voi arata exact ce lucruri nu trebuie sa faci cu magazinul tau Shopify. Voi trece prin 3 magazine de dropshipping si iti voi prezenta cat mai detaliat care sunt lucrurile pe care trebuie sa le faci sau sa nu le faci cu magazinul tau, intrucat sa ai o rata de conversie cat mai buna.

Acest video este dedicat in mare parte celor care fac dropshipping, dar totusi in cazul in care nu faci dropshipping nu este o problema asa de mare pentru ca sunt sigur ca lucrurile pe care le voi mentiona in acest video te vor ajuta oricum pentru a avea o rata de conversie a magazinului cat mai mare.

O sa ma uit peste 3 magazine de dropshipping care au fost create de membrii comunitatii Dropshipping Romania. Am intrebat pe grupul privat de Discord daca vrea cineva sa ma uit peste magazinul lui si sa-i ofer cat mai multe sfaturi, iar apoi am selectat primele 3 magazine pe care le-am primit.

Iti recomand sa dai click pe videoclipul de mai jos, sa il urmaresti in intregime si sa iti iei chiar si notite daca ai nevoie, pentru a te asigura ca iti dezvolti cat mai mult cunostintele in Shopify dropshipping:

CE VOI FACE MAI EXACT:

Am sa trec prin fiecare magazin pe rand, voi intra pentru prima data pe ele, si voi discuta de cat mai multe lucruri generale care stiu ca se pot aplica aproape oricariu magazin, pentru a va oferii cat mai multe informatii valoroase. O sa vorbesc de numele magazinului, logo, homepage, produse, product page, cart page, checkout si asa mai departe.

Am sa fiu cat mai transparent posibil si voi spune exact care sunt lucrurile care nu-mi plac, lucrurile pe care le-as schimba si lucrurile pe care le-as adauga. Ca totul sa fie si mai interesant am sa ofer chiar si o nota de la 1 la 10 fiecariu magazin.

Toate sfaturile mele trebuie vazute ca niste oportunitati pe care le poti folosii intrucat sa-ti imbunatatesti cat mai mult magazinul. Nu uita ca magazinul nu este cel mai important factor al strategiei, desigur ca are un rol destul de important si ca te poate ajuta foarte mult, dar totusi trebuie sa te focusezi mult mai mult pe produsul pe care il vinzi, cat si pe strategia de marketing.

Sfatul meu pentru tine este sa nu ratezi absolut niciun minut din acest video, sunt informatii extrem de utile si de valoroase. Am incercat sa intru cat mai mult in detaliu cu fiecare magazin, pentru a ma asigura ca vei intelege totul cat mai bine, indiferent de experienta pe care o ai in momentul de fata.

Asta este tot ce iti pot detalia in text, dar iti recomand sa urmaresti in intregime videoclipul atasat mai sus pentru a intelege totul cat mai bine posibil.

CE ITI RECOMAND SA FACI MAI DEPARTE PENTRU A TE DEZVOLTA:

Alatura-te gratuit grupurilor private de Facebook si Discord si urmareste cursurile mele gratuite pentru Shopify dropshipping si Facebook Ads:

Imi poti scrie pe Instagram daca vrei sa iti raspund la orice intrebare legata de comunitatea Dropshipping Romania, antreprenoriat, afaceri si vanzari online, reclama si publicitate, cat si altele.

Sper ca te-am ajutat. Cheers! 🥂

 

Invata de la Andrei!

Vezi mai multe materiale plătite și gratuite create de Andrei pentru a dezvolta viitorul tău și cel al afacerii tale.

INVATA DE LA ANDREI
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.