Apel cu Andrei Afiliere YouTube Grup Privat Blog Contact INVATA DE LA ANDREI Logare

Dropshipping Romania - Peste $70,000 Cu Un Singur Produs

Feb 25, 2021

Peste $70,000 Cu Un Singur Produs - Dropshipping Romania

BLOG REALIZAT PENTRU COMUNITATEA DROPSHIPPING ROMANIA

In acest video, iti voi arata produsul exact care a reusit sa-mi genereze peste $70,000 in vanzari dropshipping pe durata a doua luni. Pe langa acesta, iti voi dezvalui criteriul exact pe care il folosesc pentru a-mi alege produsele castigatoare in dropshipping.

Ramai pana la final pentru a vedea cum imi dau seama ce produse au potential si ce produse merita testate in Shopify dropshipping.

La sfarsitul videoclipului iti voi arata gratuit doua produse care imi intalnesc criteriul de selectare in dropshipping si pe care le poti testa chiar acum.

Iti recomand sa dai click pe videoclipul de mai jos, sa il urmaresti in intregime si sa iti iei chiar si notite daca ai nevoie, pentru a te asigura ca iti dezvolti cat mai mult cunostintele in Shopify dropshipping:

PRODUCT RESEARCH (Metoda prin care cauti produsele):

Metoda prin care cauti produsele este o chestie foarte banala, exista o gramada de metoda prin care iti poti cauta produsele (poti cauta pe AliExpress, Amazon, Facebook, etc.). Multi se focuseaza pe acest Product Research, ceea ce este total gresit. De ce? Pentru ca metoda prin care cauti produsele nu este deloc cel mai important lucru, cel mai important lucru este Criteriul de Selectare al Produselor.

PRODUCT SELECTION CRITERIA (Criteriul de selectare al produselor):

Cel mai important lucru este criteriul prin care selectezi ce produse sa testezi. Un lucru pe care l-am invatat de-a lungul timpului este ca perspectiva pe care o ai conteaza extrem de mult, asa ca vreau sa-ti schimbi perspectiva si sa nu te mai focusezi pe metoda prin care cauti produsele, concentreaza-te mult mai mult pe criteriul prin care iti alegi produsele.

PRODUSUL CASTIGATOR

"PROFESSIONAL SPEEDLIGHT SOFTBOX"

Dropshipping Romania Produs Castigator - Andrei Valentin

CRITERIUL DE SELECTARE:

  • Are o audienta foarte mare pentru dropshipping (Photography, Videography, Vlogging, etc.);
  • Rezolva o problema pentru audienta respectiva;
  • Este un produs unic si are un WOW Effect in dropshipping;
  • A fost super popular si foarte cautat in perioada respectiva (Bonus);
  • Are o audienta foarte pasionata;
  • Este greu de gasit in magazine traditionale.

Pentru a vedea mult mai detaliat cum ai putea pune in aplicare aceste criterii, iti recomand urmaresti videoclipul atasat mai sus.

Urmareste videoclipul in intregime si vei intelege mult mai bine de ce am ales acest produs pentru dropshipping, ce alte produse ar putea intalni aceste criterii si cum sa te folosesti si sa aplici cat mai bine criteriile mentionate pentru dropshipping.

In videoclip vei vedea si cele 2 produse care imi intalnesc criteriul de selectare si care ar merita testate.

Sper ca acum ai inteles mult mai bine care este diferenta dintre metoda de a cauta produse si criteriul pe care il folosesti pentru a vedea daca un produs merita testat si daca are potential.

Ti-am aratat in videoclip cum imi selectez eu produsele, care este criteriul dupa care ma ghidez, si cum imi dau seama daca un produs are potential pentru a fi urmatorul winner.

Sunt sigur ca videoclipul acesta a fost extrem de valoros pentru tine, am trecut prin o gramada de informatie extrem de buna, iar pentru a te ajuta cat mai mult posibil, ti am creat un document absolut gratuit cu criteriul exact pe care il folosesc pentru alegerea produselor castigatoare.

Mai jos, ti-am lasat un link cu grupul de Facebook, totul este gratuit, intra acolo si vei vedea prima postare cu acest document (criteriul exact pentru alegerea produselor).

CE ITI RECOMAND SA FACI MAI DEPARTE PENTRU A TE DEZVOLTA:

Alatura-te gratuit grupurilor private de Facebook si Discord si urmareste cursurile mele gratuite pentru Shopify dropshipping si Facebook Ads:

Imi poti scrie pe Instagram daca vrei sa iti raspund la orice intrebare legata de comunitatea Dropshipping Romania, antreprenoriat, afaceri si vanzari online, reclama si publicitate, cat si altele.

Sper ca te-am ajutat. Cheers! 🥂

 

Invata de la Andrei!

Vezi mai multe materiale plătite și gratuite create de Andrei pentru a dezvolta viitorul tău și cel al afacerii tale.

INVATA DE LA ANDREI
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.