Apel cu Andrei Afiliere YouTube Blog Contact INVATA DE LA ANDREI Logare

Dropshipping Romania - Cum Sa Faci Bani Pe Net Din Romania ($313,477.29)

Feb 28, 2021

Cum Sa Faci Bani Pe Net Din Romania ($313,477.29)

BLOG REALIZAT PENTRU COMUNITATEA DROPSHIPPING ROMANIA

In acest video, iti voi arata cum am reusit sa generez peste $313,477.29 in dropshipping si care este experienta mea in aceasta afacere. Voi intra in Shopify si iti voi arata cum am depasit $300.000 in vanzari facand bani pe net din Romania.

Prin acest canal de YouTube mi-am propus sa expun toate rezultatele pe care le-am atins si toate lucrurile pe care le-am invatat pana acum in acest domeniu si nu numai.

In acest material am raspuns la unele dintre cele mai frecvent intalnite intrebari legate de cum sa faci bani, bani pe net, dropshipping, Shopify, vanzari online si publicitate.

Ideea de a face bani online mai ales prin dropshipping nu este atat de dezvoltata in Romania. De aceea nu exista o comunitate puternica de Dropshipping Romania la care poti apela si alaturi de care te poti dezvolta.

Sper sa fac ceva in privinta asta si sa reusesc sa construiesc o comunitate de succes de unde poti invata cum sa faci bani in dropshipping si nu numai.

Uita-te la acest video pana la final si vei afla daca dropshippingul este pentru tine, cum sa faci bani din dropshipping si cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a incepe aceasta afacere.

In primul rand, vreau sa raspund la o intrebare pe care multi o au in cap:

Este dropshippingul un business real sau este doar o inselatorie?

Raspunsul este unul clar doar ca multi sunt derutati din cauza continutului foarte haotic si al videoclipurilor pe care le gasesti la alte canale de YouTube.

Dropshippingul este un business real prin care multi au reusit sa produca milioane de dolari pur si simplu din fata unui laptop de oriunde din lume si fara ca macar sa detina cu adevarat produsele vandute.

Iti recomand sa dai click pe videoclipul de mai jos, sa il urmaresti in intregime si sa iti iei chiar si notite daca ai nevoie, pentru a te asigura ca iti dezvolti cat mai mult cunostintele in Shopify dropshipping:

DETALII DESPRE PROCES:

Prin modelul dropshipping, clientul plaseaza o comanda in magazinul tau online, tu apoi trimiti automat informatiile si adresa clientului catre un furnizor de produse iar acel furnizor trimite mai departe produsul direct catre clientul tau.

DE CE CREZI CA MULTI ESUEAZA IN ACEST BUSINESS?

In jur de 95% din dropshipperi esueaza in primul an deoarece multi confunda acest business cu o metoda de a face bani peste noapte.

ESTE DROPSHIPPINGUL DOAR CEVA DE MOMENT SAU ESTE DE VIITOR?

Acest model de business a existat de zeci de ani de zile si chiar si cele mai mari companii din lume il folosesc mai mult sau mai putin.

Este clar ca nu o sa dispara prea curand, cel putin nu atata timp cat vanzarile online vor continua sa functioneze.

CARE ESTE CASTIGUL PE CARE IL POTI ATINGE IN DROPSHIPPING?

Unul dintre cele mai mari beneficii ale acestui business este ca nu are limite, efectiv poti vinde orice produs oriunde in lume. Cel mai mare castig de care eu am auzit este de $6M intr-o singura luna, iar profitul acestui business este in jur de 20%.

CE TREBUIE SA STII INAINTE DE A INCEPE ACEST BUSINESS:

  • In primul rand, vrei sa-ti deschizi magazinul pe platforma Shopify pentru ca este cea mai usoara si simpla platforma unde iti poti deschide un magazin online.
  • In al doilea rand, iti recomand sa deschizi un magazin concentrat doar pe o anumita categorie.

In 2017 si 2018, magazinele generale mergeau foarte bine pentru ca aveai libertatea de a testa absolut orice produs fara niciun fel de restrictie.

 Incepand cu 2019 si 2020, recomandarea mea ar fi sa te axezi doar pe o anumita categorie sau produs deoarece iti ofera mult mai multa credibiliate, ai o autoritate mult mai mare si pentru ca ai o rata de conversie mult mai buna.
 
Exista, totodata, si alte beneficii pe termen lung atunci cand alegi sa te concentrezi pe o singura categorie sau un singur produs pentru a creea un brand real.
  • In al treilea rand, daca nu ai deloc experienta in acest domeniu, poate ai impresia ca daca deschizi un magazin pe Shopify, efectiv din senin o sa primesti vanzari si oamenii o sa te caute, dar este total gresit. Publicitate magazinului poti face prin Facebook Ads, Google Ads, Instagram si multe altele.

CE ITI RECOMAND SA FACI MAI DEPARTE PENTRU A TE DEZVOLTA:

Alatura-te gratuit grupurilor private de Facebook si Discord si urmareste cursurile mele gratuite pentru Shopify dropshipping si Facebook Ads:

Imi poti scrie pe Instagram daca vrei sa iti raspund la orice intrebare legata de comunitatea Dropshipping Romania, antreprenoriat, afaceri si vanzari online, reclama si publicitate, cat si altele.

Sper ca te-am ajutat. Cheers! 🥂

 

Invata de la Andrei!

Vezi mai multe materiale plătite și gratuite create de Andrei pentru a dezvolta viitorul tău și cel al afacerii tale.

INVATA DE LA ANDREI
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.