Apel cu Andrei Afiliere YouTube Grup Privat Blog Contact INVATA DE LA ANDREI Logare

Facebook Ads Romania - Bazele Esentiale Pentru Reclama si Publicitate

Feb 25, 2021

Bazele Esentiale Pentru Reclama si Publicitate - Facebook Ads Romania

BLOG REALIZAT PENTRU COMUNITATEA FACEBOOK ADS ROMANIA

In acest video, am incercat sa intru cat mai mult in detaliu despre bazele si toate lucrurile esentiale ce tin de Facebook Advertising si Marketing, respectiv reclama si publicitate pe Facebook.

Iti voi arata si explica tot ce ai nevoie pentru a putea face reclama pe Facebook.

Iti voi arata chiar si pas cu pas cum sa setezi toate lucrurile de care ai nevoie iar apoi iti voi face un tur detaliat al interfetei Facebook si toate lucrurile esentiale ce tin de reclama in Facebook Ads.

Iti recomand sa dai click pe videoclipul de mai jos, sa il urmaresti in intregime si sa iti iei chiar si notite daca ai nevoie, pentru a te asigura ca iti dezvolti cat mai mult cunostintele in reclama si publicitate pe Facebook:

ADVERTISING SETUP

LUCRURILE ESENTIALE DE CARE AI NEVOIE PENTRU A PUTEA AVEA RECLAME SI A FACE PROMOVARE PE FACEBOOK:

  • Cont personal de Facebook;
  • Business Manager;
  • Ad Account;
  • Pagina de Facebook.

Sunt sigur ca deja ai un cont personal de Facebook. Urmatorul pas este sa iti creezi un Business Manager. Click aici pentru a merge la pagina principala pentru a-ti creea un Business Manager pe Facebook.

Cu un cont personal de Facebook poti avea 2 Business Manager-uri, un Business Manager poate avea pana la 10 Ad Account-uri, la inceput este posibil sa nu ai optiunea de a creea mai multe Ad Account-uri dar dupa ce vei avea putina vechime poti creea pana la 10 Ad Account-uri.

Business Manager-ul iti va tine toate Ad Account-urile, pe un Ad Account vei avea toate ad-urile. Fiecare Ad Account poate avea mai multe Pixeluri.

Pentru inceput te vei duce pe google si vei scrie pur si simplu "Business Manager", vei da click pe prima optiune care iti apare, apoi pe creaza un cont. In prima casuta vei avea numele afacerii tale sau mai bine zis numele pe care vrei sa il aiba Business Managerul tau. Apoi trebuie sa treci numele tau, iar intr-un final vei trece adresa de email a companiei tale. Urmatorul pas este sa introduci pur si simplu datele tale personale.

La minutul 7:40 din videoclipul atasat mai sus, ti-am aratat pas cu pas cum sa creezi un Ad Account.

Apoi trebuie sa intrii pe adresa de email pe care ai introdus-o si sa iti confirmi Business Managerul.

Daca nu ai deja o pagina creata pe Facebook, pur si simplu intra pe https://www.facebook.com/business si vei apasa pe "Creeaza o pagina". Daca vrei sa iti promovezi brandul tau personal ca si o persoana publica te poti duce pe optiunea din dreapta iar daca ai un brand normal, un website, un magazin, te vei duce pe optiunea din stanga. Apoi vei pune pur si simplu numele paginii iar apoi vei alege categoria retail.

Uita-te la videoclipul atasat mai sus pentru a vedea exact cum poti configura un Business Manager si un Ad Account pentru a putea avea reclame si a putea face promovare pe Facebook.

La minutul 17:10 din videoclipul atasat mai sus, ti-am aratat chiar si coloanele exacte pe care eu le folosesc de cele mai multe ori in Facebook Ads pentru a-mi studia reclamele si pentru a imbunatati performanta promovarilor mele pe Facebook.

Asta este tot ce iti pot detalia in text, dar iti recomand sa urmaresti in intregime videoclipul atasat mai sus pentru a intelege tot procesul.

Am intrat cat mai mult in detaliu si ti-am aratat totul pas cu pas pentru a ma asigura ca vei putea intelege si invata reclama pe Facebook indiferent de nivelul tau de cunostinte in Facebook Ads.

CE ITI RECOMAND SA FACI MAI DEPARTE PENTRU A TE DEZVOLTA:

Alatura-te gratuit grupurilor private de Facebook si Discord si urmareste cursurile mele gratuite pentru Shopify dropshipping si Facebook Ads:

Imi poti scrie pe Instagram daca vrei sa iti raspund la orice intrebare legata de comunitatea Dropshipping Romania, antreprenoriat, afaceri si vanzari online, reclama si publicitate, cat si altele.

Sper ca te-am ajutat. Cheers! 🥂

 

Invata de la Andrei!

Vezi mai multe materiale plătite și gratuite create de Andrei pentru a dezvolta viitorul tău și cel al afacerii tale.

INVATA DE LA ANDREI
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.