Apel cu Andrei Afiliere YouTube Grup Privat Blog Contact INVATA DE LA ANDREI Logare

Facebook Ads Romania - Tutorial Facebook Pixel Pentru Reclama si Publicitate

Feb 25, 2021

Tutorial Facebook Pixel Pentru Reclama si Publicitate - Facebook Ads Romania

BLOG REALIZAT PENTRU COMUNITATEA FACEBOOK ADS ROMANIA

In acest video, iti voi arata in detaliu cum sa instalezi corect Facebook Pixel pe website-ul tau Shopify.

Facebook Pixel-ul este o unealta esentiala atunci cand rulezi reclame si faci promovare pe Facebook.

Vei afla exact ce este Facebook Pixel-ul, de ce trebuie sa te folosesti de el si care este metoda prin care te poti folosi de Facebook Pixel.

In videoclip am sa iti ofer cat mai multe detalii extrem de valoroase despre Facebook Pixel, vei afla de ce este esential pentru advertising pe Facebook (reclama si publicitate) si o sa te invat cateva lucruri putin mai avansate despre audientele custom si audientele lookalike din Facebook.

Iti recomand sa dai click pe videoclipul de mai jos, sa il urmaresti in intregime si sa iti iei chiar si notite daca ai nevoie, pentru a te asigura ca iti dezvolti cat mai mult cunostintele in reclama si publicitate pe Facebook:

DETALII ESENTIALE DESPRE FACEBOOK PIXEL:

CE ESTE FACEBOOK PIXEL-UL? DE CE ESTE ESENTIAL SA IL FOLOSESTI? CUM TE POTI FOLOSI DE EL?
  • Este un cod unic pe care il poate avea orice cont de publicitate care ruleaza reclame pe Facebook;
  • Este folosit de Facebook pentru a urmari orice actiune care se intampla pe website-ul tau.
Asadar, Facebook poate vedea exact orice miscare pe care utilizatorii o fac pe website-ul tau, tocmai pentru a te ajuta sa-ti imbunatatesti si optimizezi performanta reclamelor, cat si performanta website-ului;
  • Este extrem de important sa implementezi Facebook Pixel pe website-ul tau daca rulezi reclame pe Facebook.
Chiar daca sunt campanii de conversie sau pur si simplu de trafic, ai nevoie de un Facebook Pixel instalat pe website-ul tau daca vrei sa te folosesti la maxim de puterea Facebook si sa ajungi la urmatorul nivel;
  • Iti urmareste toate conversiile si tot ce se intampla pe website-ul tau si iti arata toate datele in Facebook astfel incat sa-ti poti optimiza ad-urile cat mai bine si sa poti ajunge la o performanta cat mai buna cu toate operatiunile tale;
  • Mai mult de atat, cu ajutorul Facebook Pixel-ului poti sa creezi audiente mult mai avansate, poti trece de la interesele pe care le gasesti pe Facebook la unele audiente custom si mult mai avansate pentru reclamele tale.
In videoclip, intru in detalii mai mult despre cum poti sa-ti creezi si sa te folosesti de audientele custom si audientele lookalike.

Uita-te la videoclip incepand cu minutul 13:33 pentru a afla mai multe despre audientele custom si audientele lookalike, audiente avansate de care te poti folosi pentru a-ti imbunatati performanta reclamelor tale, cat si performanta generala in Facebook Ads.

Urmareste videoclipul atasat mai sus pana la final pentru a invata cum sa te ajuti de Facebook Pixel astfel incat sa-ti maximizezi veniturile in afacerea ta.

Indiferent ca esti complet incepator sau ai deja unele cunostinte in Facebook Ads, iti garantez ca acest video te va ajuta. Iti voi arata pas cu pas cum sa configurezi Pixel-ul si cum te poti folosi cat mai mult de el.

CE ITI RECOMAND SA FACI MAI DEPARTE PENTRU A TE DEZVOLTA:

Alatura-te gratuit grupurilor private de Facebook si Discord si urmareste cursurile mele gratuite pentru Shopify dropshipping si Facebook Ads:

Imi poti scrie pe Instagram daca vrei sa iti raspund la orice intrebare legata de comunitatea Dropshipping Romania, antreprenoriat, afaceri si vanzari online, reclama si publicitate, cat si altele.

Sper ca te-am ajutat. Cheers! 🥂

 

Invata de la Andrei!

Vezi mai multe materiale plătite și gratuite create de Andrei pentru a dezvolta viitorul tău și cel al afacerii tale.

INVATA DE LA ANDREI
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.