Apel cu Andrei Afiliere YouTube Grup Privat Blog Contact INVATA DE LA ANDREI Logare

Tutoriale Dropshipping - Alege Un Color Scheme Pentru Website-ul Tau

Feb 25, 2021

Alege Un Color Scheme Pentru Website-ul Tau - Tutoriale Dropshipping

BLOG REALIZAT PENTRU COMUNITATEA DROPSHIPPING ROMANIA

In acest video, vei invata cum sa-ti alegi schema de culori pentru magazinul tau. Alegerea schemei de culori pentru magazinul tau este o chestie destul de importanta pentru construirea brandului tau.

Cel mai necesar lucru pentru crearea schemei de culori este criteriul pe care trebuie sa il ai in cap inainte sa actionezi. Pentru a te ajuta cat mai mult posibil, iti voi oferii criteriu exact de care ma folosesc de fiecare data cand creez o schema de culori noua.

Asa ca, iti recomand sa dai click pe videoclipul de mai jos, sa il urmaresti in intregime si sa iti iei chiar si notite daca ai nevoie, pentru a te asigura ca iti dezvolti cat mai mult cunostintele in Shopify dropshipping:

CRITERIUL

Ce trebuie sa ai mereu in cap este ca schema de culori trebuie sa fie simpla, sa fie formata din alb, negru, plus inca o sigura culoare, sa fie placuta ochilor, culorile sa se imbine bine impreuna si cel mai important aspect este sa rezoneze cu nisa si audienta pe care o ai.

Totodata, de absolut fiecare data cand aleg o schema noua de culori, imi studiez toti competitorii, dar mai ales brandurile masive din nisa mea. Pentru a gasi branduri masive si cu un succes foarte mare cauta keyword-uri cheie si nume de produse pe Google, YouTube, Facebook si Instagram.

Pentru a ma asigura ca ai inteles totul foarte bine si ca totul este clar in capul tau, iti voi da ca si exemplu nisa de "Beauty", keyword-urile specifice acestei nise ar putea fi: beauty brands, makeup brands, skin care brands si lista poate continua.

Dupa ce ai gasit macar doua branduri masive si de succes din nisa ta, urmatorul pas este sa te inspiri putin de la schema lor de culori pe care o au. Daca sa zicem ca te intereseaza foarte mult o culoare specifica pe care ai vazut-o la ei si vrei s-o folosesti si tu dar nu sti exact codul culorii respective, poti folosii in Google Chrome extensia: ColorZilla. Cu ajutorul acestei extensii poti copia codul oricarei culori pentru a putea s-o folosesti ulterior la schema ta de culori.

CREAREA SCHEMEI DE CULORI

Pentru crearea schemei de culori, iti recomand sa folosesti website-ul color.adobe.com. In primul rand, dupa ce ai intrat pe acest website, trebuie sa te duci la "Custom", primele doua casute trebuie umplute cu negru deoarece nu ne folosim deloc de ele, apoi ne vom folsoii de urmatoarele 3 casute, pe prima o vei umple cu negru, pe a doua cu alb, deoarece dupa cum am spus mereu trebuie sa folosesti negru si alb, iar ultima casuta o umplem cu culoarea specifica brandului tau, culaorea care vrem sa ne reprezinte brandul.

La final, poti face un screenshot pentru a avea codurile pentru mai tarziu sau poti salva codurile intr-un document sau puteti crea un cont absolut gratuit pe adobe.com iar ulterior puteti salva schema de culori.

Asta este tot ce iti pot detalia in text, dar iti recomand sa urmaresti in intregime videoclipul atasat mai sus pentru a intelege totul cat mai bine posibil.

CE ITI RECOMAND SA FACI MAI DEPARTE PENTRU A TE DEZVOLTA:

Alatura-te gratuit grupurilor private de Facebook si Discord si urmareste cursurile mele gratuite pentru Shopify dropshipping si Facebook Ads:

Imi poti scrie pe Instagram daca vrei sa iti raspund la orice intrebare legata de comunitatea Dropshipping Romania, antreprenoriat, afaceri si vanzari online, reclama si publicitate, cat si altele.

Sper ca te-am ajutat. Cheers! 🥂

 

Invata de la Andrei!

Vezi mai multe materiale plătite și gratuite create de Andrei pentru a dezvolta viitorul tău și cel al afacerii tale.

INVATA DE LA ANDREI
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.