Apel cu Andrei Afiliere YouTube Grup Privat Blog Contact INVATA DE LA ANDREI Logare

Tutoriale Dropshipping - Cum Sa Alegi Numele Pentru Brandul Tau

Feb 28, 2021

Cum Sa Alegi Numele Pentru Brandul Tau - Tutoriale Dropshipping

 BLOG REALIZAT PENTRU COMUNITATEA DROPSHIPPING ROMANIA

In acest video, vei invata cum sa-ti alegi numele pentru brandul tau. Exista multe metode in ceea ce priveste alegerea numelui pentru magazinul tau, dar in acest video iti voi prezenta 3 metode foarte bune pentru a realiza acest lucru.

Alegerea unui nume pentru magazinul tau este un lucru esential si extrem de important in construirea brand-ului tau. Totusi, cel mai important lucru pe care trebuie sa-l ai in cap este criteriul dupa care iti selectezi numele.

Asa ca, iti recomand sa dai click pe videoclipul de mai jos, sa il urmaresti in intregime si sa iti iei chiar si notite daca ai nevoie, pentru a te asigura ca iti dezvolti cat mai mult cunostintele in Shopify dropshipping:

CRITERIUL DE SELECTARE

Trebuie sa te asiguri ca numele magazinului tau este unul cat mai simplu, usor de inteles, usor de spus, cat mai scurt, si cel mai important, ca are legatura cu audienta ta.

3 METODE PENTRU ALEGEREA NUMELUI

#1 FOLOSESTE-TE DE LIMBAJUL SPECIFIC

Prima metoda ar fi sa te folosesti de limbajul specific al audientei tale, mai exact cuvinte si fraze specifice folosite de audienta ta.

Ca si exemplu iti pot da nisa de Fitness, cuvintele si frazele specifice folosite de aceasta nisa ar putea fi: Run, Workout, Training, Aerobic, Body Improvement, Pump, Bodybuilding, At-Home Workout, Gym, si lista poate continua.

Secretul acestei metode este sa impreunezi cuvinte folosite de audienta ta pana cand gasesti ceva care suna bine, este usor de retinut, arata frumos, este simplu, si rezoneaza cu audienta ta.

#2 METODA NAMELIX

A doua metoda este sa te ajuti de website-ul namelix.com pentru a gasi numele magazinului tau. Exista multe website-uri care iti pot genera un nume, dar dupa parerea mea acesta este cel mai bun.

Iti recomand sa introduci un cuvant folosit de audienta ta si care rezoneaza si iti caracterizeaza audienta cat mai mult posibil.

#3 METODA LENESA

A treia metoda ar fi sa te folosesti de website-uri similare cu cel de la metoda #2. Aceastea sunt website-urile de care te poti folosii: businessnamegenerator.combrandbucket.com, sau biznamewiz.com.

Totodata, nu uita ca odata ce ti-ai ales numele pentru magazinul tau, urmatoarea miscare este sa-ti creezi o adresa de gmail a brandului, o pagina de facebook, si o pagina de instagram.

Asta este tot ce iti pot detalia in text, dar iti recomand sa urmaresti in intregime videoclipul atasat mai sus pentru a intelege totul cat mai bine posibil.

CE ITI RECOMAND SA FACI MAI DEPARTE PENTRU A TE DEZVOLTA:

Alatura-te gratuit grupurilor private de Facebook si Discord si urmareste cursurile mele gratuite pentru Shopify dropshipping si Facebook Ads:

Imi poti scrie pe Instagram daca vrei sa iti raspund la orice intrebare legata de comunitatea Dropshipping Romania, antreprenoriat, afaceri si vanzari online, reclama si publicitate, cat si altele.

Sper ca te-am ajutat. Cheers! 

 

Invata de la Andrei!

Vezi mai multe materiale plătite și gratuite create de Andrei pentru a dezvolta viitorul tău și cel al afacerii tale.

INVATA DE LA ANDREI
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.