Apel cu Andrei Afiliere YouTube Grup Privat Blog Contact INVATA DE LA ANDREI Logare

Tutoriale Dropshipping - Configureaza Tema Shopify

Feb 26, 2021

Configureaza Tema Shopify - Tutoriale Dropshipping

BLOG REALIZAT PENTRU COMUNITATEA DROPSHIPPING ROMANIA

In acest video, vei invata cum sa configurezi setarile fundamentale alea unei teme pe Shopify. Setarile temei nu ar trebuii sa fie o mare bataie de cap, dar sunt totusi cateva lucruri fundamentale pe care trebuie sa le iei in considerare.

Cand vine vorba de alegerea temei, ai putea folosii Brooklyn sau Debut in cazul in care vrei sa alegi o tema absolut gratuita, iar daca vrei sa investesti intr-o tema iti recomand sa folosesti Booster sau Impulse.

Avand in vedere ca nu am de unde sa stiu exact ce tema vei folosii, nu am cum sa intru in detalii pentru fiecare tema in parte. Daca nu esti familiarizat cu setarea temei tale in Shopify, iti recomand sa te uiti la cateva videoclipuri pe YouTube, doar pentru a-ti face o idee cum merg lucrurile.

Iti recomand sa dai click pe videoclipul de mai jos, sa il urmaresti in intregime si sa iti iei chiar si notite daca ai nevoie, pentru a te asigura ca iti dezvolti cat mai mult cunostintele in Shopify dropshipping:

SETARILE TEMEI

In primul rand, incepem cu sectiunea "Theme Settings", de unde vei pune la punct toate optiunile fundamentale ale oricarei teme.

  • COLORS:

La sectiunea "Colors", este evident ca te vei folosii de schema de culori pe care ai creato, iar culoare ta principala trebuie sa fie cea pe care o vei folosi la Buttons, Sale Tags si Header.

Este clar ca vrei sa-ti folosesti culaorea principala doar atunci cand vrei sa scoti ceva in evidenta, dar este esential sa o foloesti si la butoane.

  • TYPOGRAPHY:

Aici cel mai important lucru este sa folosesti fonturi care se potrivesc cu logo-ul tau, brand-ul tau, si care rezoneaza cu audienta ta.

Un lucru extrem de important este acela ca toate fonturile pe care le folosesti pe tot parcursul website-ului tau, atat in imagini cat si la checkout, trebuie sa se combine perfect si sa semene intre ele.

  • CART PAGE:

Aici iti recomand sa setezi ca atunci cand oamenii adauga un produs in cos, sa fie trimisi direct la cart page, sa nu ramana pe aceeasi pagina, ci sa ii trimita direct la pagina de cart.

  • FAVICON:

Acesta este doar un detaliu, dar trebuie sa fi atent si la detalii. Acest Favicon este practic imaginea micuta pe care o vezi in tab-ul Browser-ului tau langa nume. Poti sa creezi favicon-ul in Photoshop sau pe www.canva.com.

  • CHECKOUT:

La checkout te intereseaza doar 3 sectiuni, prima seciune este "Logo", iar acolo iti vei incadra logo-ul.

A doua sectiune este "Typography", aici vei alege "Helvetica/Arial" pentru headings si "Roboto" pentru body.

A treia sectiune este "Colors", aici la "Accents" si "Buttons" vrei sa ai culoarea ta principala din schema de culori, iar pentru "Errors" vrei sa ai culoarea rosu.

  • HOMEPAGE:

Aici este ideal sa ai un banner cu produsul tau sau ceva care iti reprezinta brandul, viziunea, sau audienta.

Apoi, poti avea un "Rich Text Section" in care sa vorbesti foarte pe scurt despre viziunea brandului tau si cum te diferentiezi tu de alti competitori.

Cel mai bine este sa ai imagini cu text, imaginile sa iti expuna produsul si sa arate cat mai calitativ, iar textul ar trebuii sa scoata in evidenta calitatea produsului si beneficiile principale alea acestuia.

Asta este tot ce iti pot detalia in text, dar iti recomand sa urmaresti in intregime videoclipul atasat mai sus pentru a intelege totul cat mai bine posibil.

CE ITI RECOMAND SA FACI MAI DEPARTE PENTRU A TE DEZVOLTA:

Alatura-te gratuit grupurilor private de Facebook si Discord si urmareste cursurile mele gratuite pentru Shopify dropshipping si Facebook Ads:

Imi poti scrie pe Instagram daca vrei sa iti raspund la orice intrebare legata de comunitatea Dropshipping Romania, antreprenoriat, afaceri si vanzari online, reclama si publicitate, cat si altele.

Sper ca te-am ajutat. Cheers! 🥂

 

Invata de la Andrei!

Vezi mai multe materiale plătite și gratuite create de Andrei pentru a dezvolta viitorul tău și cel al afacerii tale.

INVATA DE LA ANDREI
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.