Apel cu Andrei Afiliere YouTube Grup Privat Blog Contact INVATA DE LA ANDREI Logare

Tutoriale Dropshipping - Conecteaza Domeniul La Shopify

Feb 26, 2021

Conecteaza Domeniul La Shopify - Tutoriale Dropshipping

BLOG REALIZAT PENTRU COMUNITATEA DROPSHIPPING ROMANIA

In acest video, vei invata cum sa iti conectezi domeniul cumparat cu magazinul tau Shopify. Iti voi prezenta tot procesul pas cu pas asa ca nu trebuie sa ratezi absolut nicio secunda din acest video.

Daca nu stii cum sau de unde sa iti cumperi domeniul pentru magazinul tau, click aici pentru a ajuge la videoclipul unde am explicat chestia asta, si unde am facut chiar si o comparatie intre mai multe website-uri, iar la final am ales cel mai bun website pentru cumpararea unui domeniu, acesta fiind namecheap.com.

Fie ca esti interesat in Dropshipping sau doar ai un magazin Shopify, acest video iti va fi de folos pentru ca te va invata exact cum sa conectezi la magazinul tau Shopify un domeniu cumparat de pe Namecheap.

Asa ca, iti recomand sa dai click pe videoclipul de mai jos, sa il urmaresti in intregime si sa iti iei chiar si notite daca ai nevoie, pentru a te asigura ca iti dezvolti cat mai mult cunostintele in Shopify dropshipping:

PASII NECESARI PENTRU CONECTAREA UNUI DOMENIU

1. Prima data asigura-te ca esti conectat in contul tau Namecheap si ca esti pe Shopify la Online Store > Domains.

2. Din Shopify de la Online Store > Domains, vei da click pe "Connect existing domain", iar acolo vei adauga domeniul cumparat de tine, apoi vei apasa "Next".

3. Urmatorul pas este sa intri in Namecheap > Account > Dashboard > Domain List, iar acolo vei da click pe numele domeniului pe care l-ai cumparat, apoi vei merge la "Advanced DNS".

  • Sectiunea care ne intereseaza este urmatoarea: 

  • Primul lucru pe care trebue sa-l faci este sa dai click pe "Add New Record" si sa adaugi urmatoarele date:

 

  • Acum urmatorul pas este sa stergi randurile pe care le-ai avut la inceput, iar apoi totul trebuie sa arata exact ca in imaginea de mai jos:

  • In ultimul rand, asteapta cam 1 minut, apoi intoarce-te in Shopify la pagina la care ai ramas si apasa pe "Verify Connection". Daca ai setat totul cum trebuie, ar trebuii sa arate ca in inmaginea de mai jos, iar in caz contrar, poti sa refaci toti pasii.

Asta este tot ce iti pot detalia in text, dar iti recomand sa urmaresti in intregime videoclipul atasat mai sus pentru a intelege totul cat mai bine posibil.

CE ITI RECOMAND SA FACI MAI DEPARTE PENTRU A TE DEZVOLTA:

Alatura-te gratuit grupurilor private de Facebook si Discord si urmareste cursurile mele gratuite pentru Shopify dropshipping si Facebook Ads:

Imi poti scrie pe Instagram daca vrei sa iti raspund la orice intrebare legata de comunitatea Dropshipping Romania, antreprenoriat, afaceri si vanzari online, reclama si publicitate, cat si altele.

Sper ca te-am ajutat. Cheers! 🥂

 

Invata de la Andrei!

Vezi mai multe materiale plătite și gratuite create de Andrei pentru a dezvolta viitorul tău și cel al afacerii tale.

INVATA DE LA ANDREI
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.