Apel cu Andrei Afiliere YouTube Grup Privat Blog Contact INVATA DE LA ANDREI Logare

Tutoriale Dropshipping - Cum Sa Faci Un Logo in 7 Minute

Feb 25, 2021

Cum Sa Faci Un Logo in 7 Minute - Tutoriale Dropshipping

BLOG REALIZAT PENTRU COMUNITATEA DROPSHIPPING ROMANIA

In acest video, vei invata cum sa creezi un logo pentru website-ul tau. Variantele sunt multiple in ceea ce priveste crearea unui logo, dar iti voi dezvaluii 3 metode destul de bune pentru construirea acestuia.

Logo-ul este un lucru foarte important pentru orice magazin, dar multi nu se axeaza foarta mult pe crearea acestuia. Pentru a crea un logo bun trebuie sa-ti studiezi audineta cat mai bine posibil, iar abia apoi poti trece la construirea logo-ului.

Asa ca, iti recomand sa dai click pe videoclipul de mai jos, sa il urmaresti in intregime si sa iti iei chiar si notite daca ai nevoie, pentru a te asigura ca iti dezvolti cat mai mult cunostintele in Shopify dropshipping:

Primul pas in construirea acestuia este sa alegi un nume pentru brand-ul tau si o schema de culori. Presupunem ca deja ti-ai ales numele si schema de culori pentru ca in acest video o sa vorbim doar despre logo.

Totodata, trebuie sa intelegi care este perspectiva corecta asupra logo-ului pe care trebuie sa-l ai si ai nevoie de un criteriu foarte bun pentru asta. Multi complica foarte mult lucrurile acolo unde nu este deloc cazul, criteriile pentru realizarea logo-ului trebuie sa fie urmatoarele:

Logo-ul tau trebuie sa fie 

  • Unic;
  • Simplu;
  • Minimalist;
  • Profesional;
  • Si trebuie sa rezoneze cu audienta ta.

Acum ca ai inteles toate aceste lucruri ai la dispozitie doua variante: 

1. Sa ai un logo cu o iconita

  • Exemplu

2. Sa ai un logo simplu cu text

  • Exemplu

3 METODE PENTRU CREAREA LOGO-ULUI

#1 SA-L CREEZI TU

Prima metoda este sa-l creezi tu, daca te simti increzator iti poti creea tu singur logo-ul in Photoshop sau pe www.canva.com.

Aceasta o metoda destul de buna pentru ca pana la urma tu stii cel mai bine ce-ti doresti si care este viziunea ta, iar atata timp cat logo-ul este simplu nu ar trebuii sa ai mari batai de cap.

Pentru iconite, poti cauta pe google "free icons" si iti poti alege ce-ti place, iar pentru font iti recomand sa folosesti website-ul www.dafont.com.

#2 POTI SA PLATESTI PE CINEVA

A doua metoda este sa platesti pe cineva in cazul in care nu te pricepi deloc sau pur si simplu nu vrei sa-ti bati capul.

Pentru acest lucru, iti recomand sa folosesti website-ul www.fiverr.com, dar ce va trebuii sa ai in vedere este ca un logo nu ar trebuii sa coste mai mult de $70.

#3 METODA LENESA

Cu aceasta metoda iti poti creea un logo in doar cateva minute total gratuit, dar totusi sa nu te astepti la o calitate superioara dar isi pot face destul de bine treaba in unele cazuri. Pentru aceasta varianta iti recomand website-ul www.namecheap.com.

Asta este tot ce iti pot detalia in text, dar iti recomand sa urmaresti in intregime videoclipul atasat mai sus pentru a intelege totul cat mai bine posibil.

CE ITI RECOMAND SA FACI MAI DEPARTE PENTRU A TE DEZVOLTA:

Alatura-te gratuit grupurilor private de Facebook si Discord si urmareste cursurile mele gratuite pentru Shopify dropshipping si Facebook Ads:

Imi poti scrie pe Instagram daca vrei sa iti raspund la orice intrebare legata de comunitatea Dropshipping Romania, antreprenoriat, afaceri si vanzari online, reclama si publicitate, cat si altele.

Sper ca te-am ajutat. Cheers! 🥂

 

Invata de la Andrei!

Vezi mai multe materiale plătite și gratuite create de Andrei pentru a dezvolta viitorul tău și cel al afacerii tale.

INVATA DE LA ANDREI
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.