Apel cu Andrei Afiliere YouTube Grup Privat Blog Contact INVATA DE LA ANDREI Logare

Tutoriale Dropshipping - Cum Se Cumpara Domeniul Pentru Website

Feb 26, 2021

Cum Se Cumpara Domeniul Pentru Website - Tutoriale Dropshipping

 BLOG REALIZAT PENTRU COMUNITATEA DROPSHIPPING ROMANIA

In acest video, vei invata cum sa cumperi un domeniu pentru website-ul tau. Iti voi oferii cateva website-uti prin intermediul carora poti realiza acest lucru, iar la final voi face chiar si o comparatie intre acestea pentru a vedea care este cel mai bun.

Fie ca esti interesat in dropshipping sau ai doar un magazin Shopify, acest video iti va fi de folos pentru ca te va invata care este website-ul potrivit de pe iti poti achizitiona domeniul pentru website-ul tau.

Asa ca, iti recomand sa dai click pe videoclipul de mai jos, sa il urmaresti in intregime si sa iti iei chiar si notite daca ai nevoie, pentru a te asigura ca iti dezvolti cat mai mult cunostintele in Shopify dropshipping:

In cazul in care nu stii cum sa alegi numele pentru magazinul tau, click aici pentru a ajunge la videoclipul unde am aratat asta. In videoclipul respectiv ti-am prezentat 3 metode pentru a-ti alege numele pentru magazinul tau.

Un lucru important pe care trebuie sa il ai in vedere atunci cand cumperi un domeniu, este ca acesta nu ar trebui sa te coste mai mult de $15, indiferent ca este .com sau .co. Iti recomand sa folosesti .com, dar daca domeniul este foarte bun poti folosi si .co in unele cazuri iar in rest nu recomand nimic altceva.

Pentru achizitionarea unui domeniu foloseste unul dintre website-urile urmatoare:

In continuare am intrat pe fiecare website in parte pentru a vedea unde gasesc cel mai bun pret. Ti-am prezentat tot procesul pas cu pas asa ca iti recomand sa urmaresti videoclipul atasat mai sus in intregime.

Vei vedea ca website-ul namecheap.com este cea mai buna varianta, deoarce acolo vei gasii cel mai bun pret, iar totodata acest website iti ofera 2 luni gratuite pentru o adresa de email privata a magazinului, hostarea domeniului cat si a email-ului se plateste pe an si este mult mai accesibila in comparatie cu alte website-uri competitoare. 

Totodata, conectarea la Shopify este una foarte simpla, ofera un suport extrem de bun prin Live Chat, si poti primii asistenta pentru absolut orice problema intalnita. Asa ca iti sugerez sa iti creezi un cont pe acest website cat mai repede posibil.

Asta este tot ce iti pot detalia in text, dar iti recomand sa urmaresti in intregime videoclipul atasat mai sus pentru a intelege totul cat mai bine posibil.

CE ITI RECOMAND SA FACI MAI DEPARTE PENTRU A TE DEZVOLTA:

Alatura-te gratuit grupurilor private de Facebook si Discord si urmareste cursurile mele gratuite pentru Shopify dropshipping si Facebook Ads:

Imi poti scrie pe Instagram daca vrei sa iti raspund la orice intrebare legata de comunitatea Dropshipping Romania, antreprenoriat, afaceri si vanzari online, reclama si publicitate, cat si altele.

Sper ca te-am ajutat. Cheers! 🥂

 

Invata de la Andrei!

Vezi mai multe materiale plătite și gratuite create de Andrei pentru a dezvolta viitorul tău și cel al afacerii tale.

INVATA DE LA ANDREI
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.